En bedre hverdag

Cathrine er kiropraktoren som behandler hele generasjoner av familier, som gir av sin varme, omsorg og ekspertise for å se til at hele nervesystemet skaper et balansert samspill i kroppen. Hun er genuin, engasjert og nysgjerrig på sine kunders nevrologi, funksjonsevner og liv. I sin behandling søker hun å se helheten i mennesket, hun leter etter årsakssammenhenger og justerer kroppens feilstillinger slik at vi fungerer best mulig på jobb og skole og som medmenneske ellers i samfunnet.

Cathrine Skogheim Walle
Kiropraktor & Grunnlegger av 360
IMG_4541.jpg

I balanse

For Anette er optimal helse og funksjon absolutt i et godt liv.

Hun elsker å hjelpe mennesker, fra den yngste verdensborger til den eldre garde. Hun er lidenskapelig opptatt av å fremme best mulig utrykk for god, helhetlig helse og energi i kroppen, og i hennes hender kan du være trygg på at kroppen finner tilbake til balanse igjen. Med et smil om munnen og sitt glade vesen vil du og hele din familie bli godt ivaretatt hos kiropraktor Anette.

Anette Benjaminsen
Kiropraktor
Z06_1415Anette-headshot.jpg

Engasjert & Nysgjerrig

Dalia er muskelterapeut som behandler alle, fra idrettsutøvere til eldre. Hun tok sin idrettsterapeut utdannelse i Storbritannia. Tidligere har hun hatt praksis i mange forskjellige idrettslag og klinikker. I tillegg spilte hun selv aktivt basketball i 13 år.

Dalia er engasjert og nysgjerrig på kroppen og hvordan alt fungerer. Hun liker å hjelpe mennesker med å få balanse i kroppen gjennom behandlinger som myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler.

Dalia Jakubaitytė
Muskelterapeut/Massør
IMG-5036_edited.jpg
_TB10718.jpg

Service & Smil

Adina er det smilende fjeset vårt som du møter i resepsjonen hos 360. Hun stråler av energi og lykke og elsker å yte service og passe på at alt flyter. Hun står på for våre kunder, våre ansatte og i samarbeidet med ulike helseaktører som inngår i en helhetlig, sammensatt behandling. Hennes kunnskap om lokale og nasjonale helsetjenester og spesialister er av stor verdi. Hun er essensen av 360 teamet, vår hverdag og ser hver enkelt som ringer eller besøker oss. Ta kontakt med det samme!

Adina Lund
Økonomiansvarlig