top of page

HVA ER 360° KIROPRAKTIKK? 

Nervesystemet kontrollerer alle funksjoner i kroppen. Når vi snakker om nervesystemet henviser vi til CNS, det sentrale nervesystemet og PNS, the periferale nervesystemet. CNS består av hjernen og ryggsøylen mens PNS består av nervene som går direkte fra ryggsøylen til armer, ben og organer.

Ryggsøylen bor i ryggraden. En feilstilling av en ryggvirvel eller annen del av det vertebrale komplekset, også kalt en subluxasjon, fører til nedsatt funksjon av nervesystemet og dermed ofte kroppens funksjon.

360° kiropraktikk bruker en helhetlig evaluering som inkluderer blant annet NASA teknologi, termografi, overflate elektromyografi, hjerterytmevariabilitet, funksjonell nevrologi, lillehjerne balanse tester, vektforskjeller og kompensasjonsmønstre, samt spesifikk palpasjon og testing for å finne ut hvor roten til problemet ligger. Vi bruker heretter spesifikke kiropraktiske teknikker for å jobbe med årsaken til dine problemer og ikke bare symptomene.

NY HOS OSS?

Vennligst fyll ut dette skjemaet før du kommer inn til din første time hos oss slik at vi bedre kan hjelpe deg å nå dine mål.

FORSIKRING

Flere forsikringsselskaper ser de gode resultatene av kiropraktorbehandling og dekker behandlingen. Sjekk om ditt selskap gjør det. 

BEDRIFTSAVTALE

Lei av høye sykeutgifter og altfor høyt sykefravær hos dine ansatte? 

Oppfølging av kiropraktor reduserer tilbakefall. 

Vi tilbyr bedriftsavtaler til alle størrelser bedrifter. Spør oss.
 

Spør oss

Teknikker vi bruker

Gonstead

Diversified

Thompson/Pierce

Ekstremitetsjustering

Toggle recoil

Cranial Facial Release (CFR)

DNFT (Directional Non-Force Technique)

Funksjonell nevrologi

Logan Basic

Websters Teknikk

Behandling av barn i alle aldre

Behandling av gravide

bottom of page